کلینیک مشاوره روانشناسی و نوروفیدبک شرق تهران77249607

مرکز مشاوره شرق تهران
پیشینه این کلینیک از حدود12 سال پیش به فعالیت گسترده صدای مشاور بر می گردد، پاسخگویی به خط مشاوره تلفنی از ساعت 8 صبح شروع می شد و تا ساعت 10 شب ادامه داشت،حتی ایام تعطیل و سپس به دلیل تجربه در محیط های آموزشی مدارس به خصوص مدارس منطقه 4 در حوزه یادگیری کودکان شناخته شد و بعد از آن مراجعه گسترده مراجعین در زمینه ازدواج، جهت کاری این کلینیک را کمی تغییر داد.
این کلینیک حتی در مناطق نفتی هم خدمات مشاوره خانواده و سازمانی ارائه داده است.
و بر اساس تجاربی که داشته اکنون در زمینه خانواده(پیش از ازدواج، مهارتهای همسران) مسائل فرزندپروری و سازمانی فعالیت می کند.
بایگانی
کلمات کلیدی

نوروفیدبک در شرق تهران

دفتر مشاوره شرق تهران02177249607

کلینیک نوروفیدبک در شرق تهران

کلینیک مشاوره و روانشناسی 02177249607

مرکز مشاوره شرق تهران

مشاوره تلفنی نوروفیدبک9092301285

زوج درمانگر خوب در تهران

نوروفیدبک برای کودکان بیش فعال

نوروفیدبک در درمان اضطراب

کلینیک مشاوره تخصصی خانواده در شرق تهران02177249607

کلینیک مشاوره شرق تهران

نوروفیدبک تراپی

مشاوره تلفنی روانشناسی

مرکز مشاوره خانواده در شرق تهران

نوروفیدبک بزرگسالان در شرق تهران

مرکز مشاوره در شرق تهران

خدمات تخصصی مشاوره و نوروفیدبک02177249607

کلینیک روانشناسی شرق تهران

درمان به روش نوروفیدبک

کلینیک مشاوره و روانشناسی شرق

کلینکی مشاوره شرق تهران02177249607

نوروفیدبک در کاهش اضطراب

درمان اضطراب و استرس

مشاور زوج درمانگر

نوروفیدیک کودکان بیش فعال در شرق تهران

مشاوره تلفنی اضطراب

مشاوره تلفنی خانواده و کودک

درمان نقص توجه و بیش فعالی کودکان به روش نوروفیدبک

درمان اضطراب با نوروفیدبک

مشاوره تلفنی

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۷ ثبت شده است

پنجشنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵ ق.ظ

اثربخشی نوروفیدبک بر مکانیسم توجه


میرموسوی(مشاور و موسس کلینیک)


اثربخشی نوروفیدبک بر مکانیسم توجه


رسیدن به عملکرد بهینه به معنی رسیدن به بیشترین کارایی با صرف کمترین انرژی است. نوروفیدبک یا پس خوراند عصبی، نوعی بیوفیدبک امواج مغزی است که فرد بازخوردهایی از سیگنالهای درونی را دریافت می کند که مربوط به فعالیت های عصبی زیر هوشیاری است. در این روش با تاثیری که بر سیستم عصبی فرد گذاشته می شود ، موجب می شود تا وی با تنظیم فعالیت الکتریکی مغز، وضعیت روانشناختی خود را تغییر دهد.

اثربخشی نوروفیدبک بر اساس یک فرایند یادگیری و شرطی سازی عاملی است، بنابراین طول دوره درمان معمولا بلندمدت است.

استفاده از نوروفیدبک به منظور شرطی سازی کنشگر، به فرد امکان کنترل پارامترهای کمی سیگنال الکتروآنسفالوگرام را می دهد و فرد از این راه می تواند به تنظیم ریتم سیگنال مغزی خود بپردازد.

در واقع فرد یاد می گیرد که چطور سیگنالهای مغزی خود را کنترل کند. نوروفیدبک قابلیت بازآموزی فعالیت امواج مغزی برای کسب بهترین عملکرد در ورزشکاران رشته های مختلف ورزشی را فراهم می کند. روی هم رفته، نوروفیدبک برای آرام سازی ذهن و افزایش توجه و کنترل هیجانات استفاده کرد.

توجه به یک سری عملیات پیچیده ذهنی اطلاق می شود که شامل تمرکز کردن یا درگیر شدن نسبت به هدف، نگه داشتن یا تحمل کردن و گوش به زنگ بودن در زمان طولانی است.

عصب شناسان بر این باورند که توجه، حاصل تعامل نواحی مختلف مغز است و هیچ منطقه خاصی وجود ندارد که به تنهایی مسئول کارکردهای توجه باشد.

پژوهش های بالینی متعدد و نتایج سالهای اخیر این کلینیک موید این مطلب است که نوروفیدبک توانسته عملکرد بهتری را در توجه پیوسته آزمودنی ها ایجاد کند و این امر موجب شده تا عملکرد اجرایی آزمودنی ها در فعالیت های روزمره افزایش چشمگیری داشته باشد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ بهمن ۹۷ ، ۰۰:۰۵
سید امین میرموسوی
دوشنبه, ۸ بهمن ۱۳۹۷، ۰۹:۲۷ ب.ظ

عملکرد حافظه در مواجهه با استرس

امین میرموسوی(مشاور و موسس کلینیک)


عملکرد حافظه در مواجهه با استرس


ما با فشارهای روانی مختلفی رو به رو هستیم که برخی جسمی، برخی اجتماعی، اقتصادی و برخی نگرشی هستند این منابع فشار به وسیله ی ذهن درک می شوند، به وسیله ی مغز ترجمه شده و مغز به نوبه ی خود به اعضای دیگر بدن فرمان می دهد که چگونه با عوامل فوق سازگار شوند.

اما در این بحث عملکرد حافظه فعال مهم است که پس از مواجهه با فشارهای روانی طولانی ، ضعیف می شود. استرس با تولید نگرانی و افکار مزاحم برسر تصاحب منابع حافظه فعال به رقابت و کشکمش می پردازد. به شکلی که منابع توجهی، جذب محرک های تهدید آمیز می شوند.

وقتی با چالش هایی در زندگی روزمره مواجه می شویم، عموما از یکی از این دو روش را استفاده می کنیم. روش مساله مدار و یا هیجان مدار.

طبیعتا در روش مساله مدار، منطقی تر راه حل ها را بررسی می کنیم و در رویکرد دوم، تحت تاثیر احساسات، واکنش های هیجانی نشان می دهیم که ما را به نتیجه مطلوب نمی رساند. چرا چنین اتفاقی می افتد؟

همانطور که در پاراگراف اول گفتیم عوامل فشارزا به وسیله ی ذهن درک می شوند، به وسیله ی مغز ترجمه شده و مغز هم فرمان صادر می کند، حال اینکه ذهن ما چطور درک می کند، مساله ی مهمی است؛ نحوه برداشت ذهنِ ما از آنچه که می شنویم و می بینیم پیامی را به مغز مخابره می کند و مغز هم فرمانِ متناسب با استنباط ذهن ما را صادر می کند. این پیام می تواند منجر به بهم ریختگی ما شود یا تفکر منطقی و آرامش را به دنبال داشته باشد

پس همه چیز به نگرش ما بستگی دارد و مهارت های ما کمک می کند تا به موقع از قضاوت عجولانه، ذهن خوانی و بسیاری از واکنش های منفی خودداری کنیم و به جای اینکه آدمی باشیم که در چالش ها هیجان مدارانه پاسخ دهیم، به شخصی تبدیل شوبم که مساله مدارانه و با خویشتن داری به موقعیت ها نگاه کنیم.

با این حال افرادی که برای مشاوره و درمان مراجعه می کنند وقتی تحت تاثیر استرس، تمرکز خود را از دست داده اند و یا از فراموشی و خلق افسرده یا اضطراب بالا گله مند هستند، طبیعتا باید هم در زمینه مشاوره رفتاری، دارودرمانی و هم نوروفیدبک خدمات درمانی دریافت کنند.


پذیرش کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607  --  02177450159  --  02177205873

نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام- بعد از میدان صدم- ساختمان پزشکان نگین-طبقه 5 واحد 20

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۷ ، ۲۱:۲۷
سید امین میرموسوی
شنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۰۱:۳۳ ب.ظ

استرس و کاهش ظرفیت حافظه

امین میرموسوی(مشاور و موسس کلینیک)


استرس و کاهش ظرفیت حافظه



سیستم شناختی ذهن آدمی دربرگیرنده ی فرایندهای درونی ذهن از قبیل ادراک، حافظه، زبان، استدلال و تصمیم گیری است. حافظه یکی از سیستم های شناختی است که همزمان به دریافت، ذخیره و بازیابی اطلاعات اقدام می کند و انواع مختلفی دارد از جمله، حافظه کوتاه مدت، بلند مدت، موقت یا کاری؛


حافظه ی کاری در شناخت در شناخت نقش مرکزی دارد.


نگهداری موقت و بسط آگاهانه و هشیارانه اطلاعات برای انجام تکالیف پیچیده مثل تفکر و تجزیه و تحلیل، یادگیری، درک و استدلال توسط حافظه ی کاری هدایت می شود.

در بررسی این کارکردها، ظرفیت حافظه حائز اهمیت است. زیرا انجام دادن بهینه ی این گونه فعالیت های شناختی نیازمند بهره مندی از حافظه ای با ظرفیت بالاست.


در واقع تفاوت کیفیت کارکرد حافظه ی کاری افراد با ظرفیت ذخیره سازی حافظه آنها ارتباط مستقیم دارد.

ظرفیت حافظه ی کاری به فرد اجازه می دهد تا اطلاعات بیشتری را در یک زمان فعال کند و احتمال بیشتری برای پردازش و انسجام آن فراهم می شود. اما کارایی بیشتر حافظه کاری با میزان بار شناختی ذهن ارتباط مستقیم دارد. بار شناختی به میزان توجه و پردازش شناختی گفته می شود که از طیق یک تکلیف جدید یا سنگین بر فرد تحمیل می شود. هر چه بار شناختی کم باشد، یادگیرندگان، ظرفیت حافظه کاری بیشتری برای ارتباط و پردازش اطلاعات دارند. که در نتیجه به نگهداری بهتر و بلند مدت منجر می شود.

لذا، یکی  از راه های ارتقای کیفیت عملکرد حافظه، افزایش ظرفیت حافظه کاری به وسیله ی  کاهش بار شناختی مازادی است که بر آن تحمیل می شود.


استرس یکی از عواملی است که بار زیادی را بر ظرفیت حافظه تحمیل می کند. نظر به اینکه حافظه ی کاری از یک سو با ذخیره موقت و دستکاری اطلاعات لازم برای تکالیف پیچیده، توانایی های شناختی را هدایت و مدیریت می کند و از سوی دیگر در مقایسه با سیستم کلی حافظه، هم از جنبه نگهداری و هم پردازشی ظرفیت محدودی دارد، لذا ضروری است افرادی که با  تکالیف پیچیده شناختی مثل مطالعه و آمادگی برای امتحان، افزایش سطح درک و تجزیه و تحلیل مطالب مواجهه هستند، اقدام به مدیریت برنامه های روزمره خود، و در نتیجه کنترل یا مهار بار اضافی کنند.


این قبیل افراد ضمن استفاده از مشاوره های مراکز مشاوره برای دریافت راهنمایی در خصوص برنامه ریزی، می توانند از طریق جلسه های نوروفیدبک، به کنترل استرس و افزایش بازده ذهنی خود بپردازند.


تمرین های آرامبخشی و به دنبال آن تغییر سبک زندگی، می تواند موجب کاهش بار اضافی و کاهش استرس شود.


پذیرش کلینیک مشاوره و نوروفیدبک: 02177249607  -- 02177450159  --  02177205873

نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام- بعد از میدان صدم- ساختمان پزشکان نگین- طبقه 5 واحد 20


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ بهمن ۹۷ ، ۱۳:۳۳
سید امین میرموسوی

ابزار وبمستر

اسکرول بار

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر