کلینیک مشاوره روانشناسی و نوروفیدبک شرق تهران77249607

مرکز مشاوره شرق تهران
پیشینه این کلینیک از حدود12 سال پیش به فعالیت گسترده صدای مشاور بر می گردد، پاسخگویی به خط مشاوره تلفنی از ساعت 8 صبح شروع می شد و تا ساعت 10 شب ادامه داشت،حتی ایام تعطیل و سپس به دلیل تجربه در محیط های آموزشی مدارس به خصوص مدارس منطقه 4 در حوزه یادگیری کودکان شناخته شد و بعد از آن مراجعه گسترده مراجعین در زمینه ازدواج، جهت کاری این کلینیک را کمی تغییر داد.
این کلینیک حتی در مناطق نفتی هم خدمات مشاوره خانواده و سازمانی ارائه داده است.
و بر اساس تجاربی که داشته اکنون در زمینه خانواده(پیش از ازدواج، مهارتهای همسران) مسائل فرزندپروری و سازمانی فعالیت می کند.
بایگانی
کلمات کلیدی

نوروفیدبک در شرق تهران

دفتر مشاوره شرق تهران02177249607

کلینیک نوروفیدبک در شرق تهران

کلینیک مشاوره و روانشناسی 02177249607

مرکز مشاوره شرق تهران

مشاوره تلفنی نوروفیدبک9092301285

زوج درمانگر خوب در تهران

نوروفیدبک برای کودکان بیش فعال

نوروفیدبک در درمان اضطراب

کلینیک مشاوره تخصصی خانواده در شرق تهران02177249607

کلینیک مشاوره شرق تهران

نوروفیدبک تراپی

مشاوره تلفنی روانشناسی

مرکز مشاوره خانواده در شرق تهران

نوروفیدبک بزرگسالان در شرق تهران

مرکز مشاوره در شرق تهران

خدمات تخصصی مشاوره و نوروفیدبک02177249607

کلینیک روانشناسی شرق تهران

درمان به روش نوروفیدبک

کلینیک مشاوره و روانشناسی شرق

کلینکی مشاوره شرق تهران02177249607

نوروفیدبک در کاهش اضطراب

درمان اضطراب و استرس

مشاور زوج درمانگر

نوروفیدیک کودکان بیش فعال در شرق تهران

مشاوره تلفنی اضطراب

مشاوره تلفنی خانواده و کودک

درمان نقص توجه و بیش فعالی کودکان به روش نوروفیدبک

درمان اضطراب با نوروفیدبک

مشاوره تلفنی

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

دوشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۸ ب.ظ

چقدر حرف می زنی؛ یه کمی گوش کن!

نوشته: میرموسوی(مشاور و موسس کلینیک)


چقدر حرف می زنی؛ یه کمی گوش کن!

وقتی شنونده نیستید رفتارهایی از شما سر می زند که گوینده رو ممکن است حسابی کلافه کند. آدم های هیجانی، عجول ، پر استرس معمولا از این تیپ ها هستند. معمولا در رابطه ی زناشویی، همسر این اشخاص از وضع موجود رضایتی ندارند. چرا؟

زمانی که گوینده نیاز به پاسخ ندارد و صرفا در حال بیان حادثه است، طرف مقابل، سعی می کند موضوع را تغییر دهد، موضوع بحث را روی خود متمرکز کند. مثلا گوینده می خواهد در مورد مسافرت اعضای خانواده ش به فرانسه و جذابیت های آنجا صحبت کند.... طرف مقابلش حتی وسط صحبت ها می پرد و می گوید: پس بذار برات بگم سه سال پیش که خواهرم و بچه هاش رفتن فرانسه، چی شد....

چه حس بدی دست می دهد، یک بار تحمل می کنیم، دوبار.... خیلی سخت است اگر احساس کنیم طرف مقابل ما گوش نمی دهد

خود را مرکز توجه قرار دادن، اطلاعات، قضاوت ها و تجربه های خود را ملاک قرار دادن از مهم ترین نشانه هایی است که این اشخاص دقیقا از همین نقطه ضربه می خورند و شخص گوینده را هم آزرده خاطر می کنند.

توجه شنیداری ضعیف، یا گوش دادن ضعیف وقتی اتفاق می افته که این شخص درصدد دفاع از خودش بربیاد. اون فکر می کنه باید اول دفاع کنه. حتی در جلسه های مشاوره هم این رفتار به چشم می خوره که تا خانم میگه من به خانواده اش خوبی های زیادی کردم، همسرش میگه مگه من نکردم، یادم نمیاد حتی یه " تو" گفته باشم.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که خوب گوش کنید. تمرین کنید تا شنونده خوبی شوید. وقتی کسی صحبت می کند مستقیما در چشم هایش نگاه کنید و کمی به سمت او مایل شوید و با علاقه به حرف های او گوش دهید. سعی کنید چهره ی شما حالت اشتیاق داشته باشد و هرگز حرف گوینده را قطع نکنید.

می دانم که در ابتدا برایتان سخت است چون احتمالا بی تابی می کنید چیزی بگویید. ولی دقیقا انتظار دارم اشتیاق خود را برای چند لحظه مهار کنید و تمام حواس خود را به آنچه گوینده بیان می کند معطوف کنید.

توصیه می کنم هر از گاهی مطالب گوینده را خلاصه کنید با چند کلمه از خودتان. مثلا« منظور شما این است که ....»


 کلینیک مشاوره شرق تهران: 02177249607

نشانی ما: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام- بعد از چهارراه آیت- ساختمان پزشکان نگین

طبقه 5 واحد 20

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ مهر ۹۵ ، ۲۳:۰۸
سید امین میرموسوی
پنجشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ ق.ظ

جای یک گفتگوی خوب خالی است


میرموسوی(موسس و مشاور کلینیک)


گاهی زندگی فقط به یک گفتگوی خوب بند است، یک گفتگوی خوب تکلیف رابطه را روشن می کند یا بند دلت پاره می شود یا قرص و محکم می ماند؛ چه در کافه چه در خانه؛ مهم رو به رو نشستن و چشم در چشم صحبت کردن است. بس است دیگر اگر با خودت در کافه خلوت کردی و آرامشت شد سیگاری و فنجان قهوه ای؛ این بار سیگار و فنجان و تنهایی روح تو را می گیرد، حتی این رفتار با داستان "غار" که مریخی ها دم از آن می زنند فرق دارد کمکی نمی کند بلکه شهامتت رنگ می بازد، اعتبارت دود می شود.


درست است که گفتگو مواجه شدن با واقعیت ها هم هست، گاهی سخت است اما مواجه شو. زیر یک سقف زندگی کردن زورآزمایی نمی خواهد، منطق می خواهد، کار سختی نیست، باور کن؛ از دعوا و زورآزمایی راحت تر است. گفتگوی خوب یعنی گوش کردن دقیق، توجه به احساس های کلامی که می شنوی، کالبد شکافی انتظارها و خواسته ها و اهمیت دادن به آن.


در گفتگو  تن صدا، ژست، بلندی صدا، استفاده از کلمه های مناسب یا نامناسب و تماس چشمی آزموده می شود نه قدرت بدنی.

گاهی زندگی فقط به یک گفتگوی خوب بند است.....


 

با این شماره فاصله ام به تو نزدیک است: 9099071164


(تماس روی خط صدای مشاور همه روزه و ایام تعطیل از ساعت 9 صبح الی 9 شب)

پذیرش: 02177249607


https://www.facebook.com/roshangari.cs


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۵ ، ۰۰:۱۷
سید امین میرموسوی
سه شنبه, ۶ مهر ۱۳۹۵، ۰۹:۵۸ ق.ظ

دارو دوست ندارید؟ شاد نیستید؟ ورزش کنید.

نوشته: میرموسوی(مشاور و موسس کلینیک)


دارو دوست ندارید؟ شاد نیستید؟ ورزش کنید.


چرا بعضی ها عادت به نرمش یا ورزش های استقامتی به خصوص صبح ها دارند و با آن به احساس شادی دست می یایند؟ چرا شما این احساس را تجربه نمی کنید.

دوندگان به این احساس، " شور دویدن" می‌گویند که گروهی دیگر از ورزشکاران مثل دوچرخه‌ سوارن از جمله خود من (نگارنده)هم آن را حس می‌کنند.

دو ماده شیمیایی مهم در مغز دراین پدیده دخیل هستند: لپتینهورمون متابولیک و دوپامین، که یک ناقل عصبی است. لپتین که از مشتقات سلول‌های چربی است، به مغزمان گزارش می‌دهد که چه زمانی بدن ما انرژی کافی دارد.

وقتی میزان لپتین کم باشد، شما میل به فعالیت بدنی پیدا می‌کنید؛ تحقیقات نشان می‌دهد این اتفاق اغلب در افرادی روی می‌دهد که زیاد تمرینات استقامتی انجام می‌دهند.

وقتی از دوچرخه پیاده می‌شویم و وعده بعد از دوچرخه‌سواری را می‌خوریم، مغز به‌عنوان پاداش، دوپامین را که مفرح است آزاد می‌کند.

این موضوع را حتما مثل من تجربه کرده اید و می دانید که بسیار لذت بخش است. این اتفاق تبدیل به یک چرخه خود تداوم بخش از شادی می‌شود که ما را درحالت تمایل بیشتر به این تفریح نگه می‌دارد. دقت کرده اید برای این افراد فاصله گرفتن بیش از حد، از تمرین ناراحت کننده است!!؟

از سوی دیگر، فعالیت های بدنی، میزان متابولیسم پایه را افزایش می دهد، گردش خون را در سراسر بدن بهبود می بخشد، کالری مازاد را مورد استفاده قرار می دهد و با ترشح اندورفین، خلق و خو را بالا می برد2به این ترتیب به کاهش استرس و افسردگی منجر می شود. هرچه ورزش دارای حالت استقامتی باشد نقش بیشتری درکاهش افسردگی نیز ایفا می کند.

این را گفتم که بگویم اگر به خط مشاوره تلفنی من زنگ می زنید یا به کلینیک مراجعه می کنید و من تشخیص افسردگی، اضطراب یا استرس را می دهم و ضروری می دانم که دارو را شروع کنید و شما از آن دسته افرادی هستید که از دارو متنفرید، پس تنها راه چاره شما ورزش های استقامتی است. شروع کنید تا دیر نشده است و اگر دوست داشتید، با من در روزهای تعطیل با دوچرخه همراه شوید.


 پذیرش کلینیک:02177249607

مشاوره تلفنی:9092301285


نشانی کلینیک: میدان رسالت- خیابان هنگام- خیابان فرجام- بعد از تقاطع آیت 

ساختمان پزشکان نگین- طبقه 5 واحد 20

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ مهر ۹۵ ، ۰۹:۵۸
سید امین میرموسوی
يكشنبه, ۴ مهر ۱۳۹۵، ۰۸:۱۳ ق.ظ

نوروفیدبک کودکان 5 ساله

 

نوشته: میرموسوی(مشاور و موسس کلینیک)


سوال پرسیده اند که آیا نوروفیدبک برای کودکان 5 ساله هم مفید است؟

خیر، متاسفانه اغلب مراکز نوروفیدبک به دلیل کسب درآمد بالا از این تکنولوژی  پاسخ مثبت می دهند  و تنها به این موضوع اشاره می کنند که اگر فرزندتان پشت سیستم بنشیند، بله می شود نوروفیدبک کار کرد.

ولی واقعیت این است که تشخیص مشکلات یادگیری و نقص توجه  در سنین آموزش رسمی امکان پذیر است یعنی از 6 سال به بالا و درمان هم از همین سن انجام می شود.

مشکلات دیگری مثل اضطراب و وسواس برای سنین زیر 6 سال، جای بحث مفصلی دارد و تا زمانی که سایر تکنیک های درمانی پاسخ گو باشد ضرورتی به استفاده از نوروفیدبک نیست و توجیهی هم ندارد.غالبا در این سن اگر تشخیص اضطراب و وسواس به درستی گذاشته شده باشد و شدید هم باشد دارو درمانی ، خانواده درمانی و درمان خود کودک اولویت است.

 کودک در سن زیر مدرسه درکی از حضورش در کلینیک و استفاده از این دستگاه ندارد و از همه مهمتر نیازی نیست تا ورود به مدرسه به آموزش تمرکز بپردازیم، باز هم می گویم مراکزی که والدین را تشویق به نوروفیدبک می کنند غالبا به دلیل منافع شخصی و سازمانی خودشان هست 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ مهر ۹۵ ، ۰۸:۱۳
سید امین میرموسوی

ابزار وبمستر

اسکرول بار

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر